Kommer jag hem tro?

Idag blev det inget dopp utan ett yogapass istället. Härligt!

Idag pratade vi om eventuella skillnader mellan manligt och kvinnligt ledarskap och möjligheter till att vara politiskt engagerad. Intressant samtal men många olika vinklingar.

Slutsats är att vi behövs allihop oavsett ålder, kön eller bakgrund men att det kan vara ganska tufft som tjej att vara starkt engagerad. Det behövs både förståelse och en stöttande familj för att man ska orka.

Sen började cirkusen igen…Väskan incheckad, scarry! Jag incheckad, flyget försenat i två timmar. Försökte byta biljett men då fick vi svaret att det inte var försenat, skynda tillbaka.

Väl tillbaka i gaten så står det fortfarande att det är två timmar försenat. Pratar med en annan kvinna och hon säger att jag kan gå till ett servicekontor och se om de kunde boka om mig. Hon svarar att det inte är försenat och att jag behöver skynda tillbaka.

Tillbaka igen vid gaten, fortfarande lika försenat…Vem har rätt tro? Nu börjar trovärdigheten minska drastiskt! På väg fram för att prata med en av tanterna igen får jag ett sms som talar om att mitt flyg Frankfurt-Göteborg är inställt. Går bra nu!;-)

Men rätt som det är så ska flyget till Frankfurt då och nu var det bråttom, tio minuter blev till en timma men vad gör det, jag var ju på planet.

  

Framme i Frankfurt skulle jag ta mig till servicecenter och döm av min förvåning när det är typ 500 meter kö..-fyra till fem timmars köväntan. Inte skoj!

Men redan efter två timmar får jag reda på att jag blivit ombokad och det var bra. Grejen var att jag höll på att missa det för att jag inte visste att jag blivit ombokad:-)

Framme vid nästa gate så säger de att flyget är försenat till kl 23. Nu måste jag säga att jag är lite sliten men några jag pratar med har varit på väg sedan fyra på morgonen och då har jag ändå haft det bra.

Men jag är uppriktigt orolig för min väska, tjejen i servicedisken säger att den är incheckad, frågan är bara på vilket flyg? 🙂

Nu längtar jag verkligen hem men det finns inget jag kan göra utan jag tränar på detta med tålamod istället.

Håll gärna tummen på att både jag och väskan kommer hem!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *