Full fart!

Vissa mornar är helt magiska med solen som sakta värmer upp dagen och dimman får ge vika. En sådan dag som man ska vara ute i skogen och bara njuta.

Men så ser inte dagarna ut, nu är det mötesrace som gäller. Efter ett år med bara digitala möten är det nästan lite chockartat med alla ”livemöten”.

Under onsdagen hade vi först möte där alla partier var med och diskturade kommande verksamhetsplan för kommunstyrelsens fortsatta arbete. Bra samtal med många kloka idéer som handlade om trygghet, inkludering, blandad bebyggelse, skola och förskola.

På eftermiddagen var det kommunstyrelsemöte där vi fick aktuell information om arbetet med Platåskolan där vi tittar på olika alternativ. Det var många beslut som skulle tas och några av dem handlade om utbyggnad av Bredängsgatan i Stenstorp, försäljning av tomt till OBOS för fortsatt byggnation och utbyggnad av nya spår på Marjarp.

Sist på dagen var med möte med majoritetspartierna där vi bland annat fick information från barn och utbildningsnämndens verksamhet.

Vi slutade strax före 19 så jag hann precis förtidsrösta i kyrkovalet så nu är det också fixat. Har du röstat än?

Efter en lång mötesdag fick det bli lite smaskig kvällsmat, egenkokade kräftor. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *