Insnöad eller ”utsnöad”?

Under några dagar har jag varit i Umeå med min dotter. En av hennes bästa kompisar bor i Umeå så det har blivit några resor för oss. Jag tycker om Norrland och Umeå är en trevlig stad som blivit utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014.

image image

Förra gången jag var här var det sommar, varmt och skönt med ”klipphäng” och dykning.

Den här gången har jag pulsat i snö! Jag tycker om alla våra årstider och tycker att det är härligt med snö, sol och minusgrader 🙂

image

I morgon ska vi styra söderut igen och när jag tittar på vädret så hoppas jag att vi inte blir insnöade eller rent av ”utsnöade”. Upp till 30 centimeter snö i Västergötland är inte skoj att komma hem till…får hoppas det är plogat bra när vi kommer så långt, vill gärna komma hela vägen hem.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *